Spletni portal najvedezevanje.com je last podjetja INFODRAF, informacijske storitve, d.o.o.. Pogoji, ki jih objavljamo spodaj, so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in z Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP). Vsi uporabniki spletnega portala morajo pogoje upoštevati in se z njimi strinjati, sicer do sodelovanja ne pride.

Nudimo:

Obiskovalcem spletnega portala nudimo kvalitetno vedeževanje s pomočjo kart, vendar pa to ne pomeni klasičnega zdravljenja ali svetovanja s strani strokovno usposobljene osebe, ki za to potrebuje splošno predpisana dovoljenja in izobrazbo, določene s strani Republike Slovenije. Svetovanje je zgolj subjektivno osebno mnenje s strani svetovalcev. Uporabniki spletne strani se lahko vedno svobodno odločijo, ali bodo prejete nasvete upoštevali ali ne. Iz tega razloga svetovalci ne prevzemajo odgovornosti za odločitve uporabnikov.

Vedeževanje je namenjeno izključno in samo za osebne in nekomercialne namene. Same nasvete pa lahko prejmejo le polnoletne osebe – starejše od 18 let.

Na spletnem portalu najvedezevanje.com si pridržujemo pravico, da kadarkoli spremenimo pogoje, storitve in svetovalce. Zato svetujemo spletnega portala, da redno prebirajo splošne pogoje.

Kakšni so pogoji sodelovanja:

Vedeževanje s pomočjo kart ne temelji na znanstveno dokazanih dejstvih, zato nikakor ne moremo jamčiti 100% uspeha in pravilnosti napovedi in ugotovitev svetovalcev. Na sam uspeh med drugim vpliva tudi oseba sama in marsikatere ostale okoliščine. Iz tega razloga uporabnike obveščamo, da storitve ne zagotavljajo gotovega uspeha in so se za pomoč svetovalca odločile same, prostovoljno in brez prisile.

Vedeževalec nikakor ne more obljubiti oziroma zagotoviti ničesar, še najmanj pa ne more narediti kakršnih koli čudežev ali neverjetnih stvari ali dejanj. Se pa pojavlja trend in sicer s strani strank, ki so že koristile naše storitve, saj je videti, da so učinki pozitivni in mnogim pomagajo pri pravilnih odločitvah v njihovem življenju.

Če s storitvijo niste zadovoljni, vam po svetovanju denarja žal ne vračamo. Vedeževalec si namreč za vas vzame čas, ravno tako kot za druge in ga ne more vrniti nihče.

Ves tekstovni material (zapisi), foto material (slike) na spletnem portalu najvedezevanje.com so last podjetja INFODRAF, informacijske storitve, d.o.o. in jih ni pod nikakršnim pogojem ni dovoljeno kopirati ali širiti preko kakršnihkoli medijev.

Prav tako ne jamčimo za verodostojnost in vsebino informacij na forumih in drugih spletnih straneh, ki se navezujejo na našo spletno stran.

Še enkrat omenimo. da če se uporabnik s katerimkoli delom v pogojih sodelovanja ne strinja, z njim ne moremo sodelovati.

Varovanje osebnih podatkov:

Podjetje INFODRAF, informacijske storitve, d.o.o. in uporabnik se ob uporabi storitev spletne strani zavezujeta, da bosta vse izmenjane informacije (podatke, fotografije, pošto, e-pošto in druge) uporabljala strogo zaupno in jih ne bosta na noben način posredovala drugim osebam. Posredovanje drugi ali tretji osebi je dovoljeno le v primeru, da si uporabnik želi izvedeti še mnenje te osebe. O tem pa mora biti ta oseba prej obveščena. Uporabniku pa je sicer zagotovljeno popolno varovanje podatkov skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS,št. 59/99, 57/01, 59-2 /01).

Omejitev odgovornosti:

Za morebitne posledice pri uporabi spletnega portala najvedezevanje.com naše podjetje ne prevzema nobene odgovornosti, saj se uporabnik za sodelovanje odloči povsem in izključno samostojno in prostovoljno. Prav tako si pridržujemo pravico do poljubnih sprememb na spletnem portalu in ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihove morebitne posledice.