Brezplačno vedeževanje

vedezevanje br

Koliko stvari dandanes dobite brezplačno? Pravzaprav, je kakšna stvar, za katero vam ni potrebno odšteti niti evra?  Ja, se najdejo, seveda, vendar pa večinoma moramo za vsako stvar tudi plačati. Ko bi le bili jasnovidec in bi lahko videli v prihodnost, kar se tiče vaših financ. Če morate varčevati, če boste nasledili kakšno bogastvo, ga ustvarili, izgubili, ipd. Žal ali na srečo nimamo vsi dara, da vidimo prihodnost. Na srečo, ker se veliko ljudi boji, da bi videli, kaj jih čaka v prihodnosti. Imamo pa srečo, v kolikor dobimo kje brezplačno vedeževanje, kajne? Nekdo, ki vidi našo prihodnost in nam za to ne računa niti everčka.

Hm, brezplačno vedeževanje, le zakaj ga ne bi izkoristili in tako dobili odgovore na pereča vprašanja. Običajno brezplačno vedeževanje nudijo vedeževalci v samem začetku, zato da se jim da možnost, da se dokažejo, da s svojimi sposobnostmi prepričajo ostale in se ti vračajo vedno znova in znova, kar je popolnoma jasno, saj če nas kdo prepriča in nam s svojimi nasveti ter videnji pomaga izboljšati naš vsakdanjik, bomo zagotovo še naprej iskali njegovo pomoč. Potem morebiti več ne bo brezplačno vedeževanje ampak bomo za to odšteli določeno ceno, ki pa bo verjetno zanemarljiva glede na to, kaj lahko pridobimo, če nam odgovarja priznan in izkušen vedeževalec.

Ljudje smo bitja, ki moramo delati, zato da bi imeli v življenju vse potrebno ali pa še več. Razen, če smo rojeni kot bogati, kar pa je danes redkost. In le malokdaj se nam ponudi nekaj brezplačno. Sploh, če gre za brezplačno vedeževanje, ki lahko vpliva na naše življenje, tako da ga spremenimo na bolje, zakaj ga ne bi izkoristili. Že iz radovednosti ali zgolj zaradi želje po tem, da nam nekdo dokaže, da resnično vedeževanje tudi obstaja in nehamo dvomit ter nas prepriča v obstoj višje sile.