Vedeževanje iz kart

Vedeževanje iz kart

Poznamo več vrst kart. Vsi poznamo vsaj eno vrsto. Morebiti ste kartali v mladosti, kartate še vedno ali pa še boste. Vendar pa karte niso namenjene samo kratkočasenju in zabavi. Poznamo tudi druge vrste kart. Karte, ki so namenjene vedeževanju. Vedeževanje iz kart se je izkazalo za zelo zanesljivo in vsak vedeževalec se odloči iz katerih kart bo nekomu napovedal prihodnost.

Ciganske karte

Ste kdaj bili na kakšnem sejmu ali na ulici, mogoče v zabaviščnem parku, kjer so vas kar po poti ustavljali in vam želeli napovedati prihodnost? Ste privolili ali ste nejevoljno zavrnili? Niste verjeli? Mogoče pa verjamete pa vendar ne verjamete vsakemu, da to tudi zmore? Velikokrat pa slišimo, da so prav Cigani mojstri vedeževanja in so njihove karte tako zelo zanesljive, kar pa ne pomeni, da druge niso. Simboli na ciganskih kartah so kar precej jasni. Ciganske karte so karte iz katerih vedeževalec vidi marsikaj, tako obstaja karta za ljubezen, za zdravje, žalost, premoženje, finance, službo,nesrečo, bolezen, težave, izgubo, itd. Katera je vaša? Katero boste potegnili vi? Ko se srečamo s pravim vedeževalcem, se ga običajno malce kar prestrašimo oziroma vsaj tistega kar nam bo ta povedal. Skrb je običajno odveč in moramo verjeti ter zaupati v njegove sposobnosti. Povedal nam bo tisto, kar je pomembno, da vemo. Vedeževanje iz kart in predvsem iz ciganskih kart je prepičalo že mnoge, zato verjamemo, da vam bo tudi vaša izbrana karta prinesla zadovoljstvo, morebiti srečo, svarilo ali kaj drugega. Vpliva lahko na vaše življenje, trenutne odločitve – zato, da bodo te kar se da primerne in v vašo korist.

Remi karte

Ste že slišali za vedeževanje iz remi kart? Kaj pomenijo kare, kaj križci, kaj napovedujejo piki, kaj sporočajo srca? Je pozitivno, vas zanima poroka, mogoče je med vami sovražnik, kako je z domom, s financami, potovanjem, kdo so ljudje med vami, kaj skriva ljubezen, kje je sreča, premoženje, notranji mir in harmonija, itd. Res je – vse to in še več povedo remi karte. Vedeževanje iz remi kart je sicer pogosto vendar pa je poznavanje remi kart lastnost dobrih poznavalcev in vedeževalcev. Vsak znak, vsaka karta sporoča zgodbo, sestavlja smiselno celino. Kakšna je vaša zgodba?

Angelske karte

Kaj nam sporočajo angeli? Že besedna zveza angelske karte nam pove, da gre za vedeževanje iz kart, natančneje iz angelskih kart. Verjamete v angele? Da so med nami, da pazijo na nas, da nam sporočajo in nas morebiti svarijo? Kaj nam torej spročajo nebesa? Ali imamo podporo za tisto, česar se želimo lotiti? Nam je to tudi usojeno? Je morebiti bolje določene misli opustiti, začeti znova ali pa se lotiti nečesa popolnoma drugega? Vsi vemo, da so angeli dobra bitja, torej zakaj jim ne bi zaupali? Zakaj ne bi verjeli, da nam kažejo pravo pot? Dejansko ima vsak človek svojega angela. Pa ste ga imeli priložnost videti, slišati ali čutiti? Žal nimajo vsi ljudje te možnosti, zato se običajno obračajo na tiste, ki jo imajo. Zato nam dovolite, da angel razkrije vašo karto. Vedeževanje iz angelskih kart je poleg zanesljivosti tudi zelo učinkovito, glede na to, da vsi poznamo angele in verjamemo v njihovo dobroto. Kakšno je njihovo sporočilo za vas?

Tarot karte

Izberite svojo tarot karto. Ste že imeli priložnost videti tarot karte? Zakaj je izbrana tarot karta ključna za vaše življenje in kaj vam ta sporoča? Kaj se vam obeta v prihodnosti, čemu se izogniti in kako reagirati v določeni situaciji? Vedeževanje iz tarot kart je precej zanesljivo in le ena karta vam lahko odkrije mnogo. H kateri karti vas bo gnala energija, da jo naključno izberete? Tarot bi se naj pojavil že v 15em stoletju. Tarot karte razkrivajo vašo preteklost, pojasnijo sedanjost in napovedujejo prihodnost. S pomočjo zadnje karte, katera napoveduje prihodnost se lahko osredotočimo na izboljšanje te, saj nam razkriva, kaj nas čaka in velikokrat lahko določene stvari tudi storimo drugače, preprečimo ali pa jih pospešimo – odvisno od sporočila. Vedeževanje iz tarot kart je med vedeževalci zelo priljubljena tehnika vedeževanja, saj v celoti zadovolji željo stranke – iskalca resnice in prihodnosti.

Vedeževanje iz kart


 Tarot karte